Wie zijn wij?

Ramble Rally is een initiatief van RR eventravel, een zusterbedrijf van: CRUM eventravel (de makers van o.a. the Carbage run).

Sinds 2008 organiseren we diverse rally’s, road trips en andere evenementen. Sindsdien is er veel gebeurd en zijn we van hobby uitgegroeid tot een “serieus” bedrijf. Inmiddels organiseren we een flink aantal autogerelateerde evenementen in binnen- en buitenland. Ons hoofdkantoor is gevestigd in het Drentse Emmen. Daarnaast organiseren we diverse evenementen vanuit onze kantoren in Duitsland en Denemarken voor de Duitstalige landen en de Scandinavische markt. CRUM eventravel mag zich ondertussen Europa’s grootste aanbieder van Road Trips en toertochten noemen.

The Crew
Tijdens the Ramble Rally reizen we mee met een team fantastische mensen die je herkent aan “Ramble Rally Crew” op hun kleding. Deze groep reislustige autogekken zet zich tijdens het evenement 24/7 in om de deelnemers een fantastische week te bezorgen. En natuurlijk ontbreekt bij geen enkele editie een fotograaf en cameraman om het avontuur in beeld te brengen.